POSEBNA PONUDBA VHODNIH VRAT

ZA POSEBEN PRVI VTIS

 Unikatne izvedbe

 Navodila pred nakupom

 Brezplačne izmere na domu

 Profesionalni serviserji

 Garancija tudi do 10 let

 Ugodni plačilni pogoji

ZAPRITE VRATA VREMENSKIM NEVŠEČNOSTIM
IN NEPOVABLJENIM GOSTOM.


 

HUD MRAZ


Z odličnim tesnjenjem nič več težav pozimi.

SUNKI VETRA


"Pri vratih piha?" Pri ALU vratih Satler zagotovo ne!

OBILNO DEŽEVJE


Nič več zatekanja vode ob neurju.

MOČNO SONCE


ALU vrata Satler so izdelana iz trajnih in odpornih materialov.

NIČ VEČ VODE NA TLEH IN ZATEKANJA OB NEURJU!


 

Ena izmed možnih rešitev praga vrat je tudi prag v popolni ravnini z uporabo drenažnega sistema s katerim je možno odvajati površinske vode brez, da bi te kje zastajale. Izvedba praga v popolni ravnini je prijazna tudi za invalidne osebe.


POTOPNI PRAG JE IDEALNA REŠITEV


ALU vrata SATLER odlikujejo visoka toplotna izolacija, dobro tesnjenje, izjemna vzdržljivost, razpoznavna uporabnost in prijeten dizajn.

 

TOP REŠITEV OB SEDANJEM SPREMINJANJU KLIMATSKIH POGOJEV BIVANJA!

Naj bodo vaša nova vrata nekaj posebnega. 


VRATA - z njimi vsakodnevno v svoj dom sprejemamo prijatelje, ščitijo pa nas tudi pred neugodnimi vremenskimi vplivi in nepovabljenimi gosti.

 

Trajnost, varnost, toplotna izolacija, čista oblika in privlačna cena so značilnosti, ki so več kot dobrodošle pri izbiri sodobnih vrat.


 

VARNOST

VARNOST

Nova avtomatska večtočkovna ključavnica vsebuje masivne kavlje (zaskočke), ki brez ključev zatesnijo vrata. Vrata že ob zapiranju brez zaklepanja preprečijo vsakršno odpiranje s silo.

TESNJENJE

TESNJENJE

»Pri vratih piha.« Uporabniki sistema zaklepanja AV3 lahko na to pozabijo. Posebnost je v dinamičnem potisku novo razvitega tesnilnega elementa, ki še po letih uporabe zadrži ravnino krila in s tem tesnjenje. Vrata z lahkoto upravljate oziroma odklepate.

ALU vrata Satler ustrezajo
NAJVIŠJIM STANDARDOM

BREZPLAČEN
PLAN vgradnje

MAGNETNO STIKALO

MAGNETNO STIKALO

Prihod ali odhod iz hiše naj ne povzroča jeze, ko moramo krilo pritegniti, da lahko vrata odklenemo ali zaklenemo. Inovativne AV3 ključavnice so temu primerno »oborožene«. Centralni magnetni sprožilec aktivira ključavnico šele takrat, ko je krilo v ravnini s podbojem.

ODPIRANJE BREZ KLJUČA

ODPIRANJE BREZ KLJUČA

Modro stikalo s priročno funkcijo, kot lahko poimenujemo ta sistem, nudi odpiranje vrat z zunanje strani kljub uporabi ročaja (namesto kljuke) preprosto brez ključa, samo s potiskom vrat. Tak način odpiranja omogoča nadstandardna ključavnica WINKHAUS.

POSEBNA PONUDBA VHODNIH VRAT

ZA POSEBEN PRVI VTIS

Pripravili smo POSEBNO ponudbo ALU vrat Satler, ki se bodo s svojim brezčasnim in univerzalnim videzom prilagodile zunanjemu izgledu hiše in okolice ter se popolnoma zlile z objektom.

Varna, energetsko varčna, zanesljiva in kakovostna vhodna vrata Satler

Cena: 1.350 €

* Cena ne vključuje DDV, montaže in dostave

* Stranka za zgoraj navedeno ceno lahko dobi le vrata, kot so v opisu, brez elektroodpiranja.

Specifikacije, ki jih odlikujejo:

Design: BASIC 1

Izvedba: enokrilna

Krilo: enostransko prikrito krilo

Max. dimenzije vrat: do 1050 x 2200 mm

Barva: obojestransko isti RAL

Izgled: obojestranski utori

Barve: na voljo v 6 barvah

Steklo: vsa ornamentna stekla iz standardne ponudbe in dekorativno steklo DPL

[NE SPREGLEJTE]


Vrata model BASIC1 v posebni ponudbi vključujejo ročaj in kljuko na sliki.

(kliknite na ključavnico)

Za aluminijasta vhodna vrata SATLER je značilna inovativna izvedba v detajlih in s tem trajna uporabnost.


 

Trajno uporabnost in izjemno tesnjenje vratom omogoča posebna dilatacijska izvedba termo člena, ki onemogoča krivljenje oz. delovanje materiala, ki sicer nastane zaradi temperaturnih razlik med zunanjim in notranjim prostorom.

GARAŽNA VRATA

Garažna vrata so pomemben del hiše, morajo biti skladna z vhodnimi vrati in ugoditi različnim zahtevam.

V podjetju SATLER vam nudimo različne modele, načine odpiranja in barve garažnih vrat. Uskladite barvo vrat z zasnovo vaše hiše in izberite odpiranje, ki vam bolj ugaja - motorni pogon ali ročno odpiranje.

Garažna vrata SATLER nudijo dobro toplotno in zvočno izolacijo, hkrati pa poskrbijo za varnost vas in vaših dragocenosti.

Izbirate lahko med različnimi modeli, kot so garažna vrata z vodoravnim ali kasetnim motivom, vrata z ali brez izolacije ...

Ponujamo tudi možnost izbire vrat z osebnim prehodom, ki omogočajo hitrejši dostop do stvari v garaži: vrtnega orodja, koles ...

DRSNA VRATA


 

Velike steklene površine, ki jih omogočajo sistemi drsnih vrat SATLER, napolnijo vaš dom s svetlobo in odprejo čudovit razgled na naravo! Izbirate lahko med drsnimi vrati v nagibni izvedbi ali vrati v dvižno-drsni izvedbi.

DVIŽNO-DRSNA VRATA

Krilo dvižno-drsnih vrat se najprej rahlo dvigne, nato po vodilih drsi mimo fiksnega dela vrat. Drsno krilo vrat in fiksni del vrat pri zaprtem stanju nista na istih vodilih in v isti liniji. Možna sta dva sistema izvedbe - BASIC in PREMIUM.

Možna je tudi izvedba z nizkim pohodnim pragom, ki omogoča enostaven prehod na zunanjo stran brez ovir. Nov sistem dvižno-drsnih vrat (panoramske stene) omogoča tudi izvedbo v maksimalni velikosti 6,50 m x 2,80 m

NAGIBNO-DRSNA VRATA

Krilo nagibno-drsnih vrat se odpira najprej na nagib (kip), nato drsi po vodilih mimo fiksnega dela vrat. Z drsnimi vrati ali t. i. panoramsko steno v prostoru pridobite veliko naravne svetlobe, z nagibnim odpiranjem pa je enostavno tudi zračenje. Sistem zasteklitve in konstrukcije omogoča odlično toplotno izolacijo in veliko boljši izkoristek prostora (ni odpiranja navznoter).

Nagibno-drsna vrata oz. stene so primerne tako za prenove kot novogradnje, pri čemer zagotavljamo tudi energetsko učinkovitost.

STRANKE NAS PREPROSTO OBOŽUJEJO.


 

ALU vrata SATLER so vrata z dolgoletno tradicijo proizvodnje, preizkušena med številnimi zadovoljnimi kupci. Izdelamo vam vrata po meri, v skladu z vašimi željami, izbirate pa lahko tudi med številnimi barvnimi odtenki in modeli.

ZAKAJ IZBRATI SATLER ALU VRATA?

Odlično razmerje med ceno in kakovostjo.

Visoka varnost z odlično protivlomno zaščito.

Ohranjajo toploto vašega doma z dobro toplotno izolativnostjo.

Enostavno vzdrževanje brez pleskanja in enostavno čiščenje. ALU vrata več let izgledajo kot nova.

Široka izbira modelov, izvedb in barv.

Širok nabor dodatkov in možnih kombinacij - stekla, zaščitni profili in svetila, okovje in dodatna oprema.

Z dolgoletnimi izkušnjami in z najnovejšimi tehničnimi standardi v procesu proizvodnje stavbnega pohištva ter z uporabo odličnih vhodnih osnovnih materialov priznanih dobaviteljev, kot sta HEROAL in WINKHAUS, zagotavljamo vrhunsko kakovost naših izdelkov.

POGOSTA VPRAŠANJA

POGOSTA VPRAŠANJA

Vas zanimajo konkretni izdelki, cene ali želite več informacij?

Strokovnjaki podjetja Satler vam bodo pomagali izbrati najbolj ustrezno rešitev za vaš objekt, saj je izbor odvisen od izbranih materialov, iz katerih bodo vaša vrata.

Vrata morajo biti vgrajena navpično, vodoravno in v pravilni smeri. Točna pozicija stavbnega pohištva v gradbeni odprtini je odvisna od dogovora z naročnikom. V gradbeno odprtino vgrajujemo okna in vrata s pomočjo vijakov, in sicer po želji naročnika, pa tudi montažo po smernicah RAL.

Visoka kakovost površinske obdelave s HWR barvami ohrani obstojnost nianse odtenka barve brez spremembe nianse do10 let, tudi v ekstremnih vremenskih pogojih (ob morju, bazenih ...). CertifikatGSB kot "Approved premium Coater" in pridobljen znak kakovostiQualicoat dokazujeta vodilno mesto na področjukakovosti.

Poleg prepričljive sodobne tehnologije izdelave vrat morajo biti le-ta tudi privlačna na pogled, kajti le tako vam bodo še dolgo v veselje. Samo proizvajalec s celovito ponudbo prodajnega programa stavbnega pohištva lahko uresniči vaše individualne želje.

Strokovnjaki za vgradnjo oken in vrat vam bodo pomagali izbrati najbolj ustrezno montažo za vaš objekt, saj je njen izbor odvisen od materiala, iz katerega so vaša vrata, kot tudi objekta, v katerega jih želite vgraditi. Tako se lahko nova vrata v vaš objekt vgradijo s suho montažo, polsuho montažo ali z najnovejšo moderno, tako imenovano RAL-montažo. Montaža vrat po sistemu RAL še dodatno prispeva k varčnosti, saj se gradbeno režo zatesni v treh ravneh.

Okoljsko problematiko in pomanjkanje naravnih virov povzročajo trajni materiali, kot so plastična okna in vrata ter njihova reciklaža. Samo odgovorni proizvajalci upoštevamo, načrtujemo in zagotavljamo možnost recikliranja uporabljenih materialov že v samem razvoju tehnologije, proizvodnje in menjave starih PVC oken in vrat z novimi. Tudi uredba EU določa, da morajo okna in vrata vsebovati recikliran material. Tako so notranje komore že izdelane iz regenerata, ki nikakor ne zniža uporabne vrednosti in kvalitete oken in vrat.

Podjetje Satler je znano in uspešno družinsko podjetje, ki obstaja že od leta 1963. V podjetju Satler sledimo razvoju sodobne tehnologije proizvodnje oken in vrat. Tako poleg najkvalitetnejših osnovnih materialov (profili, okovje, steklo) ter natančne izdelave zagotavljamo visoko kvaliteto izdelanih elementov. Vizijo razvoja podjetje SATLER okna in vrata, d.o.o. vidimo v čim bolj celoviti ponudbi proizvodnje stavbnega pohištva, predvsem pa v kakovostnih izdelkih slovenskega porekla. Kupcem zagotavljamo celovit kakovostni prodajni program na enem mestu.

Želite osnovno ponudbo? Vas zanimajo konkretni izdelki, cene ali želite več informacij?
Izpolnite vprašalnik in oddajte informativno povpraševanje.

POŠLJITE POVPRAŠEVANJE

Menjava vrat (demontaža + montaža) Menjava oken (demontaža + montaža) Želim ponudbo
Zanimajo me ALU vrata iz posebne ponudbe
VRATA OKNA DRUGO

Strinjam se s splošnimi pogoji.

DOBRO JE VEDETI - BREZPLAČNA IZMERA

Za pripravo končne ponudbe potrebujemo tudi natančne mere odprtin oken in vrat. Zato priporočamo, da se dogovorimo tudi za obisk našega strokovnjaka, ki bo natančno izmeril vse odprtine in upošteval vse morebitne posebnosti le-teh (pragovi pri vratih, svetoval bo o izbiri in vgradnji zunanjih in notranjih polic ter drugih dodatkov, idr.). Izmera je brezplačna, če vam okna in vrata vgradimo mi.

Ne odlašajte, pošljite nam povpraševanje!

Delovni čas:

PONPET: 7.00–17.00

In 

SOB: 7.00–12.00
 

Na voljo smo vam tudi na:

+386 (0)2 292 74 50

Pokličite nas

Pišite nam